Home Uncategorized Modele të reja për flokët e gjata

Modele të reja për flokët e gjata

Nuk keni një ide të qartë se si të ndryshoni dukjen tuaj? Mos u shqetësoni aspak, askush më mirë se sa ylli i famshëm Minka Kelly dhe stilisti Oscar Brandi mund t’ju tregojnë se çfarë është në modë, dhe çfarë do të jetë mahnitëse në muajt e ardhshëm.

Çdo model është i thjeshtë, dhe nuk ju merr shumë kohë, nëse ju tashmë e keni vendosur se çfarë pamje do zgjidhni.

Flokë të kthyer përjashta
Ndërroni stilin e flokëve kaçurrela, duke i drejtuar ato pothuajse komplet, por duke kthyer përjashta vetëm një pjesë të vogël të tyre, pjesa pak para majave të flokëve mund t’i ktheni me mashën e duhur. Për të filluar stilimin duhet të keni mjetet e duhura, si mashë, piastër, xhel, krehër, pasi me mungesën e këtyre objekteve stilimi nuk do dalë asnjëherë ashtu siç ju e dëshironi.

Flokë të ndarë në njërën anë
‘Çelësi për t’i dhënë pamjen e duhur flokëve tuaj, është nëse i hidhni ato në njërën anë’, tha Blandi. Nëse i rëndoni pak më shumë në njërën anë. Me një krehër dhe flokë pak të lagur, i sillni në njërën anë të kokës dhe i lidhni ato në formë të rrumbullakët.

Flokë të ndarë në midis me një gërshet në anë të kokës tuaj
Ky model është shumë i lashtë, por shumë i preferuar, pasi i ka rezistuar kohës për shumë vite. Të kapurit flokët tashmë është bërë pothuajse një problem sepse ju merr shumë kohë dhe duhet shumë durim në stilimin e tyre. Prandaj dhe shumë femra priren të bëjnë modelin më të thjeshtë, siç është gërsheti dhe krijojnë një pamje me të vërtetë atraktive. Në njërën anë i mbani flokët e lëshuar dhe të fryrë pak me llak shkumë dhe në tjetrën lidhni një gërshet të gjerë dhe të bukur.

Flokë me onde (dallgë-dallgë)
Një stilim me të vërtetë romantik dhe i ëmbël që do t’ju dhurojë një pamje mjaft sensuale. Dëshironi të jeni e veçantë dhe të spikasni në një eveniment në të cilin jeni e ftuar, atëherë ky stilim është i duhuri për ju.
/Telegrafi/

Burimi: http://www.telegrafi.com

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...