Home Shëndetësi Monoksidi i karbonit mund të jetë fatal

Monoksidi i karbonit mund të jetë fatal

Edhe sasia më e vogël e monoksidit të karbonit, mund të jetë fatale për zemrën. Ky është konstatimi më i ri i nxjerrë nga një hulumtim në Leeds.

Hulumtuesit kanë gjetur se në një trafik të madh, dioksidi i karbonit ndikon shumë keq në zemër. Për Fondacionin Britanik të Zemrës, ky hulumtim premton një fillim të mirë.

Monoksidi i karbonit vret qindra njerëz në vit përreth botës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ilaçi i lashtë i gjyshes që shëron gjithçka

Sot do t’jua tregojmë recetën e një ilaçi tradicional gjerman i cili është përdorur për trajtimin e shumë sëmundjeve të ndryshme. Ky ilaç i përket mjekësisë alternative, ndërkaq thuhet se i trajton infeksionet, lodhjen, gripat, kolesterolin, arterosklerozën, etj. Gjithashtu është tejet fitimprurës për rastet e gurëve në veshka. Ilaçi fantastik natyral është i suksesshëm edhe në pastrimin e toksinave nga trupi dhe...