Home Këshilla të ndryshme Mos i hani këto 4 fruta, ato mbushen më shumë se ç'duhet...

Mos i hani këto 4 fruta, ato mbushen më shumë se ç’duhet me pesticide

3Sipas një studimi nga “Consumer Reports”, 85% e konsumatorëve mbarë botën janë të shqetësuar në lidhje me pesticidet në ushqimin e tyre.

Nëse ju jeni në mesin e tyre dhe përpiqeni t’u shmangeni produkteve të modifikuara gjenetikisht Living ndan me ju raportin e “WhatsInMyFood.com” çfarë ka në ushqimin tim, për të kuptuar më shumë rreth frutave dhe perimeve të rritura me kimikate.

Jo të gjitha janë të spërkatura me të njëjtën sasi të kimikateve, por përpara se të blini frutat e mëposhtme duhet të jeni më dyshues. Shumë prej këtyre pesticideve janë toksike jo vetëm për njerëzit, por edhe për kafshët. Molla, luleshtrydhet, nektarinat dhe pjeshkët janë frutat, të cilat spërkaten më shumë me të tilla kimikate. Më shumë se 62 substanca hidhen mbi këto fruta dhe më shumë se 98% e frutave të lartëpërmendura janë të injektuara. /living.al/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shumë nishane në trup? Ja çfarë kontrollesh duhet të bëni

Është e këshillueshme një kontroll në vit. Veçanërisht nëse keni lëkurë të qartë ose keni pasur të prekur me kancer të lëkurës në familjen tuaj. Për këtë jep përgjigje Antonio Costanzo, Udhëheqës i Njësisë së Dermatologjisë IRCCS Humanitas, Milano. Vizita e kontrollit të nishaneve është hapi i parë në diagnozën e hershme të melanomave dhe kancereve të tjerë të lëkurës dhe...