Mos pini alkool para gjumit

Shpesh mund të na ndodh që nuk na zë gjumi, dhe rrotullohemi sa në një krah – sa në tjetrin pasi nuk ndihemi rehat për shkak të tik-takeve të orës së dhomës.

Kjo ndodh pasi mund të jeni ushqyer jo mirë para gjumit.

Nëse dëshironi që të keni një gjumë të qetë është e rëndësishme që të shmangni këto ushqime:

Çokollatën

Ushqimet pikante

Kafen

Pijet alkoolike

Fast food

Mishin e kuq

KËSHILLA TË NGJASHME