Mosha kur gratë konsiderohen të moshuara për flokë të shkurtra dhe xhinse të ngushta

Në një sondazh jo formal ku janë përfshirë 2 mijë britanik, rezultatet thonë se koha kur një grua konsiderohet se duhet dhënë fund flokëve të gjata është mosha 46 vjeçe, ndërsa kur ajo të jetë 47, vlerësohet se duhet t’i largojnë nga përdorimi xhinset e ngushta.

Ndërsa, sondazhi i Retire Savvy, synon të tregojëse në çfarë moshe gratë e moshuara duhet të ndalojnë së bëri ndryshime në pamjen e tyre që ndërlidhen më shumë me të rinjtë.

Ann Brenoff, në kolumnen e saj në The Huffington Post thotë se kur lexon gjëra të tilla të marra të rritet shtypja e gjakut, raporton lajmi.net

Këto më poshtë i vlerëson të tilla ajo:

Tatuazhet janë jo të preferuara pas moshën 38 vjeçe

LONDON - SEPTEMBER 2:  (UK PAPERS OUT) A close up of a tattoo on the hand of Helen Mirren at the UK gala premiere of "Calendar Girls" at the Odeon, Leicester Square on September 2, 2003 in London, England.  (Photo by Steve Finn/Getty Images)

 

Ndalo së bëri selfie pas moshës 34 vjeçe

LONDON, UNITED KINGDOM - AUGUST 05: Kanye West and Kim Kardashian's 'selfie taking' wax figures seen at Millenium Bridge on August 05, 2015 in London, England. PHOTOGRAPH BY Jonathan Hordle / Barcroft Media (Photo credit should read Jonathan Hordle / Barcroft Media via Getty Images)

 

Ndalo së vizituari klubet e natës pas moshë 44

Beats in my body

 

Mos shko në festivale të muzikës pas moshës 45

55