Home Udhëtim & Turizëm Mrekullitë e botës

Mrekullitë e botës

Ju sjellim këtë video të xhiruar për skena më të mira të 4 minutave në filmin Enigma Gravity Love. Filmi është në HD dhe me pamjet më të bukura në tokë.

Ky film i shkurër është dedikuar për të sjellë ndërgjegjësimin për çështjet në rritje që po përballen kafshët të egra dhe pyjet rreth globit që janë duke u shkatruar.

Me këtë rastë autorët ju lusin ju për të bëni pjesën tuaj për të mbrojtur kafshët dhe pyjet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=gd3wR0rWAN0&feature=player_embedded

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...