Muzika i i ben mire bebes

Te degjosh muzike ne shtatzani i ben mire bebes. Ndaj “Ritmo Advanced Pregnancy Sound System” eshte risia e fundit teknologjike per grate ne pritje te lindjes se nje bebeje.

Ne formen e nje rripi, ai vendoset perreth barkut te nenes dhe i mundeson bebes te degjoje muziken e preferuar.

Muzika eshte shume e shendetshme per fetusin dhe bebet e sapolindura.

Studimet e fundit tregojne se degjimi i muzikes, sidomos asaj klasike gjate shtatzanise i krijon fetusit shume efekte pozitive, duke i stimuluar kujtesen, kapacitetin e perqendrimit dhe koordinimin.

Kjo risi e quajtur shkurt ‘Ritmo’, e sjelle ne treg nga agjencia amerikane Nuvo, i meshon pikerisht tezes qe bebja ne barkun e nenes duhet te degjoje muzike. Kjo realizohet nepermjet lidhjes se rripit me nje Ipod ose lexuesi MP3 dhe kater altoparlanteve te vegjel te cilet nuk sjellin asnje problem per beben.