Home Këshilla Seksuale Muzika për të bërë dashuri

Muzika për të bërë dashuri

Disa shkencëtarë të Universietit të Yale, SHBA gjatë një studimi kanë gjetur 17 këngët që sipas tyre, përbëjnë sfondin ideal për të bërë dashuri.

Shkencëtarët kanë grumbulluar këngët në një disk të titulluar “Music for lovemaking”.

Me sa duket studiuesit kanë gjetur tek secila nga këto këngë ato melodi e ata tinguj që janë më të këshilluarit për të shoqëruar mendjen dhe trupin gjatë takimit.

Një sfilatë muzike dhe fjalësh në gjendje të përfshijë dhe emocionojë e ta bëjë atmosferën akoma më sensuale.

Nuk mund të dimë nëse këto efekte vlejnë për të gjithë, ajo që mund të bëjmë është që tu japim listën me 17 këngë të përpiluar nga studiuesit e tu ftojmë ti dëgjoni.

Natural woman – Aretha Franklin
Lullaby – Cure
Bolero – Ravel
I fant your sex – George Michael
In the air tonight – Phil Collins
Moments in love – The Art of Noise
Walk on the wild side – Lou Reed
Upside down – Diana Ross
Forbiden colors – Riuichi Sakamoto
Feel good vibe – Feel Good Production
Don´t know why – Norah Jones
Love you baby – Donna Summer
Justify my love – Madonna
Sex machine – James Brown
Da ya think I´m sexy? – Rod Stewart
Sexual healing – Marvin Gaye
Glory box – Portishead

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ju duket sikur ju zihen këmbët dhe ju kruhen? Ky është rreziku që ju kanoset!

Sindroma e këmbëve të lodhura (RLS) është një çrregullim, i karakterizuar nga një nevojë e fortë dhe e pakontrollueshme për të lëvizur këmbët. Njerëzit me RLS përjetojnë këtë nevojë së bashku me ndjesitë e çuditshme dhe të pakëndshme në këmbët e tyre, të cilat shpesh i përshkruajnë si ngjethje, zvarritje, këputje, kruajtje, ndjesi shpimi, djegie, dhimbje ose si shkarkime elektrike. RLS...