Home Shëndetësi Narcisi shkakton probleme serioze të shëndetit

Narcisi shkakton probleme serioze të shëndetit

Bima narcis ka një kokëz që është helmuese, ndërsa, po ashtu, helmuese janë edhe pjesët e tjera të bimës.

Nëse ndodh hyrja e një sasie të madhe të kësaj bime në organizëm, atëherë mund të shkaktojë probleme serioze të shëndetit.

Një kurorë petalesh rrethon pjesën qendrore të lules në formë kupe apo trombe.

Më e përshtatshmja për t’u mbajtur në shtëpi është “Paperwhite”, me lule të vogla të bardha.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

A është e mundur të plotësosh gjumin e javës në fundjavë?

Është e premte dhe alarmi fiket pasi pas disa netëve pa gjumë ku duhet të zgjohesh herët, në faundjavë dëshiron që të rikuperosh gjumin e munguar gjatë javës. Por a funksionon kjo? Duke qenë se jo të gjithë njerëzit arrijnë të flenë 8 orë dhe humbasin benefitet e të qenit të relaksuar për ditën tjetër, 5 ekspertë kanë zbuluar nëse...