Home Teknologji Ndërpritet linja e laptopëve MacBook

Ndërpritet linja e laptopëve MacBook

Me përtëritjen e ofertës së Macëve shitoret e Apple kanë mbetur pa MacBook laptopë të bardhë plastikë, ndërsa kjo kompani ka konfirmuar se ka vendosur të ndërpresë prodhimin e mëtejshëm.

Me theksin gjithnjë e më të madh në modelet MacBook Air, të cilët shiten me çmime tejet konkurruese në krahasim me atë që ofrojnë, kjo edhe mund të pritej.

Ashiqare Apple i sheh studentët dhe nxënësit, tek të cilët MacBookët ishin shumë të popullarizuar, me Airë 11-inçësh mtalikë prej alumini. S’kemi asgjë kundër.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...