Home Këshilla të ndryshme Ndiqni këto hapa për të pasur thonj të bukur

Ndiqni këto hapa për të pasur thonj të bukur

Ndiqni këto hapa për të pasur thonj të bukurKa disa gjëra që ne i bëjmë pa e ditur dhe në fakt shkatërrojmë thonjtë tonë

Ndiqni këto hapa për të pasur thonj të bukur:
1. Mos i lyeni thonjtë pa qenë të sigurt se thonjtë tuaj janë të thatë.
2. Mos lani enët ose të bëni punë të tjera të shtëpisë pa vënë një palë doreza gome.
3. Mos i rrisni thonjtë në një gjatësi të madhe duke qenë se ato do të thyhen.
4. Mos harroni se thonjtë tuaja nuk shërbejnë për të gërryer apo për të hapur shishe. Mos i përdorni ato si mjete ndihmesë.
5. Mos lejoni që asnjë ditë kutikulat tuaja të jenë të pahidratuara.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...