Ndryshime drastike të temperaturës

Marrje mendsh, dhimbje koke, tension i lartë apo i ulët, lodhje dhe dobësi e të gjithë trupit… nës i keni këto simptoma, ju jeni të ndjeshëm ndaj ndryshimeve klimatike të temperaturës.
Mjekët pohojnë se kur temperatura ndryshon kaq shumë, ndodhin ndryshime të tensionit, kurse ata që kanë probleme me zemrën, apo kanë angina pektoris, kanë dhimbje në kraharor. Përveç zemrës, problemet mund të ndikojnë negativisht edhe mbi organet e tretjes.
Ekspertët këshillojnë se kundër këtyre ndryshimeve drastike të temperaturave duhet të “luftoni” me shëtitje në ajër të pastë, në natyrë dhe në vende ku ka përqëndrim të madh të joneve negative. Nëse duhet të rrini brenda më mirë është të keni jonizues.