Në 2013-en, ja çfarë duhet të hani për të qenë të shëndetshëm

206026_555914617753297_1261299767_nJa disa këshilla se çfarë duhet të hani në 2013-en për të qënë më të shëndetshëm dhe për t’u ndier me mirë.

Konsumoni peshk për më tepër enërgji.

Nëse jeni pa fuqi dhe ndiheni si në gjumë, zgjohuni dhe rifitoni energji duke konsumuar peshk. Mos harroni as proteinat, glucidet, vitaminen C dhe hekurin.

Konsumoni boronica

Boronicat janë të pasura me antikosidues dhe ndihmojnë për të luftuar radikalet e lira në organizëm. Përveç këtyre konsumoni edhe fibra.

Konsumoni më shumë çokollatë të zezë

Çokollata e zezë ndihmon për të ulur tensionin arterial.

Konsumoni ushqime që përmbajnë proteina

Selinoja është një nga ato përbërës që nuk duhet harruar