Home Modë & Estetikë Në modë rezistojne tonet e lejla

Në modë rezistojne tonet e lejla

Në modë rezistojne tonet e lejlaKur flasim për moden e sezonit të ri, mendojme menjëherë për ngjyrat , dhe nuk mund të jete lejlaja nje nuance e cila te mos jete prezente edhe kete vit, po i reziston modes prej 2-3 vitesh ngjya lejla ka tregu qendrushmeri në linjat e rrobave.

Githashtu edhe për kete dimer përgatituni me canta, pallto, kepuce të kesaj ngjyre, apo dhe te gjitha sfumaturat e saj.

Ngjyra të tjera must do të jene edhe bluja dhe e kuqja, por kujdes, dhe e bardha dhe e zeza.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...