Home Modë & Estetikë Në trend pantallonat e tejdukshëm nga plastika!

Në trend pantallonat e tejdukshëm nga plastika!

Në trend pantallonat e tejdukshëm nga plastika! Topshop që më parë kishte realizuar “pantallonat me dritare” tani ka realizuar pantallona nga plastika e që janë të tejdukshëm.

Kjo veshje e quajtur The MOTO Clear Plastic Straight Leg Jeans është e përbërë tërësisht nga plastika, shkruan Metro.

Sipas Topshop, ata menduan që këto shinse në vlerë prej 55 funtesh janë garanci që njerëzit do të flasin për ta. Por varet se a do të flitet për këta pantallona për arsyet e duhura.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...