Home Këshilla për Prindër Nëna e re që i bëri kritikët të heshtin me këtë foto...

Nëna e re që i bëri kritikët të heshtin me këtë foto duke i dhënë gji foshnjës në ditën e martesës (Foto)

Emma Coleman e lindi Catalaya-n në moshën 19-vjeçare. Si një nënë e re, ajo nganjëherë ka ndjerë se të tjerët i kanë vënë në pikëpyetje shkathtësitë e saj e të qenet prindër.

Por, një fotografi, e bërë gjatë ditës së martesës së Coleman me Adrian Hernandez, më 24 shtator, është një foto që tregon përkushtimin e saj për vajzën tetë muajshe.

Coleman e dorëzoi këtë foto mahnitëse, të bërë nga Hannah Malhan, në faqen e Facebook-ut “Breastfeeding Mama Talk”, ku mori më shumë se 12.000 pëlqime.

Ajo ia bëri këtë përshkrim fotografisë:

Unë jam një nënë e re (19-vjeçare) nga Seattle. Kjo fotografi është nga dita e dasmës sime (24 shtator 2016) dhe është njëra nga fotografitë e mia të preferuara nga ajo ditë. Të qenet e re e di që shton presionin për t’i bërë gjerat në mënyrë të drejtë për fëmijën tënd, dhe jam e lumtur që kam vazhduar kështu. Bile, edhe në ditën e dasmës sime, kam gjetur një mënyrë për ta bërë këtë./Express/  

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...