Home Këshilla të ndryshme Nëntë gjëra që secila grua duhet t’i dijë për burrin e saj!...

Nëntë gjëra që secila grua duhet t’i dijë për burrin e saj!

Leximi i gjërave të reja do të duhej t’ju shërbejë si ndihmë për t’i kuptuar më mirë qëllimet e burrit tuaj. Por, mos prisni përgjigje në pyetjen se pse aq gjatë qëndron në WC. Disa gjëra është më mirë të mbesin mister.

Burrat dëshirojnë të jenë të nevojshëm

Burrat kanë nevojë ta impresionojnë gruan kohë pas kohe, kështu që mos shpejtoni me disa nga punët që ai mundet t’i përfundojë dhe pyeteni nëse ka nevojë për ndihmë, këshillon Loiz Barth, këshilltare për lidhje nga Nju-Jorku.

Burrat dashurinë e shfaqin me vepra,jo me fjalë

Burrat nuk janë të drejtpërdrejtë në shfaqjen e dashurisë karshi femrës, e as nuk dinë t’i lexojnë mendimet. Jua thoni hapur dhe qartë çfarë dëshironi, e kur një gjë të tillë e bëjnë, herën tjetër ju sjell lule për shembull, bëjani me dije se jeni e lumtur me këtë gjest. Natyrisht, femrat çmojnë gjestet romantike, por vetë fakti se e keni aty është një shenjë se ju dashuron.

Burrat pëlqejnë modën

Edhe pse nuk i kushtojnë rëndësi të madhe, ata do ta vlerësojnë ndonjë këshillë apo kompliment tuajin. Por, kurrë mos provoni ta ndryshoni gardërobën e tij në tërësi, ngase kështu e shtyni të mendojë se nuk po ju pëlqen kështu si është dhe mund të lëndohet. Si edhe tek gjërat e tjera, edhe këtu duhet të përdorni taktikë.

Burrat më së miri funksionojnë me porosi të shkurta e të qarta

Edhe pse nganjëherë duket se fare nuk po ju dëgjojnë, problemi është se ju në fakt nuk e dini çfarë të prisni nga ai. Përmbajuni dëshirave të shkurta apo edhe shfaqjes së ndjenjave, në vend se këtë ta bëni me një spektër të gjerë.

Burrat mund të mësojnë si t’i përmbushin dëshirat tuaja

Askush nuk është i përsosur, por secili mundet ta mësojë si t’i përmbushë pritjet apo dëshirat e dikujt tjetër. Mendojeni mirë se çfarë i pëlqen më shumë, t’i kushtoni vëmendje për shembull. Por, për gjëra të tilla prisni momentin e duhur. Kur në rrugë ju mban për dorë, ia thoni se sa shumë e pëlqeni faktin kur ju kushton vëmendje. Në këtë mënyrë do ta nxitni që gjestin si ky ta bëjë më shpesh dhe t’ia bëni me dije se e posedon këtë aftësi.

Edhe burrat i kanë pasiguritë e tyre

Ndoshta ka një bark të fryrë si pasojë e konsumimit të birrës, ndoshta është tullac apo diçka tjetër, prandaj edhe meshkujt, njëjtë sikurse femrat, janë nën presionin e të dukurit bukur. Kështu që jeni ju ajo që do t’ia bëni me dije se edhe më tutje e dashuroni dhe e dëshironi, njëjtë sikurse më parë.

Burrat mund të bëjnë më shumë punë të shtëpisë sesa ju mendoni

Studimet kanë treguar se femrat nënçmojnë kohën të cilët meshkujt e kalojnë duke kryer punët e shtëpisë duke vlerësuar punët dhe kohën e tyre. Sido që të jetë, për të ardhur deri në pikën kur duhet t’i ndani punët përgjysmë, merruni vesh me të dashurin dhe përpilojeni një plan. Vendosni cilat janë detyrat tuaja e cilat të tij. Mos qëndroni vetëm duke pritur, ngase ashtu nuk do të arrini asgjë.

Burrat pëlqejnë imponimin

Këtë nevojë e plotësojnë duke bërë tifo apo duke shikuar një ndeshje futbolli në ekranin televiziv. Nëse këtë e shikoni nga kjo perspektivë, do ta kuptoni se kjo e relakson dhe e bën më të mirë në disa hapësira të tjera – pos në lidhjen tuaj.

Burrat përqendrohen më ndryshe

Kur në pyetje është komunikimi, meshkujt dhe femrat kanë interesa të ndryshme. Mos u hidhëroni nëse nuk i kujtohet ndonjë detaj për kolegen tuaj nga puna.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...