Home Këshilla të ndryshme Nëse e përdorni limonin dhe vajin e ullirit, do të shpëtoni nga...

Nëse e përdorni limonin dhe vajin e ullirit, do të shpëtoni nga kjo sëmundje që mundon pothuajse shumicën e shqiptarëve

Në shumicën e rasteve, gurët në veshka zakonisht janë të vështira për t’u identifikuar. Ndiejmë një d himbje të lehtë, por jo domosdoshmërisht mendojmë për gurin në veshka.

Kjo do të thotë që g urët e vegjël janë akoma në nivelin e legenit renal. Sapo i afrohen uretrës ose fshikëzës, dhimbja fillon të shfaqet.

Ky ilaç me limon dhe vaj ulliri lehtëson këto dhi mbje dhe parandalon përke qësimin e gu rit duke hequr qafe këta gurë të vegjël.

Pse limon dhe vaj ulliri?

Limoni ndihmon në minimizimin e formimit të gu rëve në veshka dhe vaji i ullirit vepron si qetësues i dhi mbjeve për lehtësim. Sipas një studimi të kryer nga Dr. Roger L. Sur, ur olog dhe drejtor i Qendrës.

me dy litra ujë në ditë do të kishte ulur shkallën e formimit të gurëve në veshka. nga 1 në 0,13 gurë për pacient. Në të vërtetë, Dr. Sur këmbëngul në përfitimet e limonit kur bëhet fjalë për veshkat. Ky frut agrume, i pasur me citrat, është një frenues natyral i gurëve në veshka.

Një studim i dytë kryer nga shkencëtarët në Monell Chemical Sense Center demonstrojnë se vaji i ullirit ekstra i vi. rgjër përmban oleocanthal i cili ka veti anti-inf lamatore të ngjashme me ibuprofen. Ja perberja e cila do te largoj gu ret nga veshkat sipas doktorit te njohur :

Përbërësit

100ml lëng organik molle
100ml vaj ulliri ekstra i vir gjër 100ml lëng limoni (1 limon i shtr ydhur)

Metoda e përgatitjes

Përzieni të gjithë përbërësit dhe vendosini në një enë qelqi. Për 6 ditë, pini këtë il’aç rregullisht, duke u kujdesur që të mos merrni më shumë se 50 ml kur të zgjoheni, dhe sigurohuni që gjithmonë ta tundi mirë para se të pini këtë përgatitje.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...