Nëse keni dhembje muskujsh pas palestres

Trainging for health and fitness studio workout gym photographsDuke qënë se ka ardhur vera ne të gjithë shpenzojmë orë të tëra në palestër dhe nga dëshira e mirë për tu dobësuar sa më shpejt, e mbingarkojmë veten me ushtrime. Aq tepër ushtrohemi sa kemi dhimje të tmerrshme të muskujve.

Pas ushtrimeve të tepërta në palester ju përfundoni me djegie muskujsh dhe gati as që mund të levizni nga dhimbjet.  Një krem që quhet  arnica cream eshte shpëtimi. Ky krem është aq i mirë saqë shtëpia është e thatë pa të. Përdore gjithmonë për tëshpejtuar shërimin e djegieve të muskujve, maviosjeve të muskujve, përdredhjeve, dhe dhimbjeve tjera të pergjithshme.