Home Këshilla të ndryshme Nëse keni këto gjëra të varura në mure, hiqni menjëherë nga shtëpia

Nëse keni këto gjëra të varura në mure, hiqni menjëherë nga shtëpia

Shumë njerëz i duan dekorimet e ndryshme në muret e tyre, ose mbi inventarë, por që nuk janë të vetëdijshëm se disa prej tyre sjellin shumë energji negative, shkruan revista Kosovarja.

Për të gjithë ata që i duan pikturat, duhet të kenë kujdes me që në momentin e pikturimit, është piktori ai i cili ka hedhur ndjenjat mbi atë letër, ndërsa piktura përmban një tematikë.

Pikturat të cilat paraqesin dhunë, luftë, shkretëtirë dhe çfarëdo që lidhet me vdekshmëri, duhet menjëherë të hiqen nga shtëpia.

Poashtu, lulet e plastikës sipas mitologjisë kineze, ndjellin sëmundje dhe negativitet.Edhe nëse këto gjëra janë dhuratë, nuk është e vlefshme të mbahen në shtëpi, edhe pse ju duket e pakapshme, por nuk mund ta dini se në çfarë mënyre mund të sillet energjia që sjellin.3

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...