Home Këshilla të ndryshme Nëse i keni këto shenja, jeni të infektuar me HIV

Nëse i keni këto shenja, jeni të infektuar me HIV

6HIV-i është një infeksion seksualisht i transmetueshëm që mund të qëndrojë i fjetur dhe asimptomatik për një kohë relativisht të gjatë, ose mund të ndodhë e kundërta.

Ky është një infeksion i pashërueshëm, por nëse kapet në kohë ju mund të parandaloni komplikacionet që shkakton sëmundja.

Ja cilat janë disa nga simptomat që shfaq virusi HIV:

Ethe: zakonisht pacientët e infektuar nga HIV-i kanë ethe dhe temperaturë të lartë që iu zgjat disa ditë ose javë.

Lodhje e vazhdueshme: virusi HIV sulmon sistemin imunitar dhe mungesa e energjisë, lodhja e vazhdueshme, janë 2 nga simptomat më të zakonshme të kësaj sëmundjeje.

Dhimbje muskujsh;

Dhimbje koke dhe fyti;

Skuqje në lëkurë;

Rënie në peshë në mënyrë të pakuptueshme;

Kollë e thatë;

Djersitje e vazhdueshme, pavarësisht aktivitetit që kryeni;

Vështirësi në përqëndrim;

Ju duhet të bëni patjetër analizat specifike të HIV AIDS nëse dyshoni se jeni prekur nga kjo sëmundje.

Burimi: /My Natural Way of Life/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...