Home Këshilla të ndryshme Nëse i keni këto simptoma kërkoni ndihmë

Nëse i keni këto simptoma kërkoni ndihmë

3Shumica e simptomave të parrezikshme mund të paralajmërojnë sëmundjet më serioze, prandaj dhe duhet qenë të vëmendshëm me ndryshimet në trupin tuaj.

Doktorët e Reddit së bashku kanë përpiluar një listë të simptomave që mund të tregojnë problemet serioze të shëndetit.

Këto janë këto simptoma:

1. Nëse vëreni se keni humbur peshë të madhe trupore për një periudhë të shkurtër kohore.

2. Zalisja (të rënit të fikët).

3. Të qenit të lodhur tërë kohën

4. Të pasurit dhimbje pa ndërprerë

5. Kur buzët të iu mbushën me pika

6.  Pirja e sasisë së madhe të ujit.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...