Nëse nuk i dëgjoni këta tinguj, keni probleme me veshët

Nëse nuk i dëgjoni këta tinguj, keni probleme me veshëtNë qoftë se mund të dëgjoni tingujt që shfaqen në këtë video, atëherë dëgjimi juaj është normal dhe nuk duhet të frikësoheni.

Videoja e publikuar në “Youtube”, tregon moshën e vërtetë të veshëve tuaj. Ajo fillon me një prodhim të tingujve që janë 8000 herc, duke i rritur në 12,00 Hz, 15,000hz, 16,000hz, 17,000hz, 18,000hz dhe 19,000hz.

Secili nga tingujt përcakton moshat e ndryshme duke shkuar nga 50 vjeç deri në 20 vjeç. Pasi luhen disa tinguj, transmetuesi thotë: “Në qoftë se ju mund t’i dëgjoni të gjitha këto frekuenca ndoshta ju jeni nën moshën 20 vjeç, por kjo nuk do të zgjasë përgjithmonë.

“Ndryshe nga organet e tjera, veshi i brendshëm nuk kanë aftësi për rigjenerimin”