Home Teknologji Internet Nga i bien e-mailat deri në destinacion?

Nga i bien e-mailat deri në destinacion?

Nëse ndonjëherë jeni pyetur se si udhëton e-maili, të cilin ia dërgoni ndonjë të afërmi deri në Australinë e largët, SHBA, apo ndonjë vend tjetër, nëpër “gypat e internetit”, Google e di.

Në një prezantim të punuar në mënyrë mjaft interesante i cili quhet The Story of Send (http://www.google.com/green/storyofsend/) mund ta përcillni vizualisht rrugën tipike të të dhënave, dhe me to edhe të porosive e-mail prej burimit (dërguesit) e deri tek caku (pranuesi), ndërsa i tërë projekti është krijuar me qëllim të promovimit të zvogëlimit të shpenzimit të energjisë dhe shfrytëzimit të burimeve të ripërtërishme të saj.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...