Home Këshilla të ndryshme Ngjyrat më të preferuara të flokëve për këtë verë

Ngjyrat më të preferuara të flokëve për këtë verë

Pasarelat e modës nuk tregojnë vetëm atë çfarë ju duhet që të veshni në një sezon të caktuar por tregojnë dhe bukurinë e trupit tuaj, linjat etj. Ngjyrat për sezonin veror 2014 do të jenë ato natyrale dhe që të japin një ndjesi pushimesh dhe relaksi. Po ashtu dhe për flokët do të mbizotërojnë ngjyrat e arta që bien lehtësisht ne sy në ambjentin ku ju jeni. Bjonde dhe kafe jane ngjyrat e këtij sezoni te cilat ju duhet ti kombinoni në harmoni dhe me fytyrën tuaj.

Dëshironi të ndryshoni lukun tuaj ? Shikoni galerinë :

floket 1 floket 2 floket 3 floket 4 floket 5 floket 6

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...