Ngjyrat përmirësojnë humorin

Ngjyra e kaltër kobalti shumë mirë përshtatet me të portokalltën, posaçërisht nëse kombinimin e bëni me fund apo me pantallona ngjyrë bezhë neutrale.

Nëse dëshironi të dukeni elegante, kombinojeni me nuancat bezhë dhe të braon, ndërkaq, nëse dëshironi të jeni në tërheqëse, kombinojeni me ngjyrë të kaltër dhe vjollce.

Me pantallona ngjyrë portokalli vajzat e reja do të duken shumë bukur. Nëse keni shtat të hollë, vishni modele të ngushta, mirëpo nëse keni tepricë peshe, vishni pantallona të rrafshëta. /Telegrafi/