Home Modë & Estetikë Nje dekolte gjithemon e re

Nje dekolte gjithemon e re

Nje dekolte gjithemon e reFemrat jane gjithemone te parat ti dedikojne perkujdesje trupit te tyre, dhe me kalimin e viteve perqendrohen mbi te gjitha ne zonat me te dukshme.

Pikerisht per kete arsye pjesa me e madhe e produkteve qe gjenden ne tualitin tuaj thyhen nga produktet per fytyre, te cilat gjenden te shume llojshme.

Por duhet te beni kujdes pasi nje vend i rendesishem ku rrudhat preferojne te shfaqen eshte edhe qafa.

Dekoltoja, kur arrin moshen e 30 vjeceve, ka tendenc te shfaq shenjat e kohes. Ne fakt lekura, modifikohet ne cdo levizje dhe kapaciteti i saj elastik ulet.

Ekspertet keshillojne, ti kushtuni shume vemendje produkteve qe jane te pershtatshem per lekuren tuaj, duke pasur parasysh qe komponentet fondamental per kete trajtim jane, proteinat, peptidet, dhe polimeret.

Keto kombinime ndihmojne ne prodhimin e kolagjenit ne lekure, dhe jep elasticitet indit lekuror.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...