Home Këshilla të ndryshme Një familje e lumtur për fëmijë të lumtur

Një familje e lumtur për fëmijë të lumtur

Per ciftet qe duan te rrisin sa me te lumtur femijet e tyre, nje recete e gatshme vjen nga SHBA. Nuk eshte aspak e veshtire, thjesht marredheniet ne cift duhet te jene ideale per t’i krijuar nje ambient sa me miqesor vogelushit.

Eksperti i marteses dhe familjeve, David Arthur Code, shprehet se dy pjesetaret e ciftit duhet te merren me shume me veten e tyre se sa me femijen, pasi ne kete menyre e ndihmojne me shume ate.

Duhet te jemi nje familje e vertete kur martohemi.

Nje martese e mire eshte nje model i mire per te rritur femijet sepse ata nuk duhet te mbyten nga kujdesi prinderor, ne te kundert rezultati do jete i frikshem, femije me shume ankth dhe tirane”, shprehet David.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...