Home Ushqim Një grusht me fruta të thata për të luftuar dhjamin në zonën...

Një grusht me fruta të thata për të luftuar dhjamin në zonën e barkut

Një grusht me fruta të thata për të luftuar dhjamin në zonën e barkutNjë studim i kohëve të fundit ka treguar se konsumi i një grushti me fruta të thata në ditë mund t’iu ndihmojë të shmangni urinë dhe gjithashtu të reduktoni dhjamin në zonën e barkut.

Ky zbulim për herë të parë vuri në dukje marrëdhëniet mes konsumit të frutave të thata dhe nivelit të lartë të serotonit, një substancë që ul oreksin, rrit lumturinë dhe shëndetin e zemrës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...