Home Këshilla të ndryshme Një muaj përpara sulmit në zemër, trupi juaj do t’ju paralajmërojë –...

Një muaj përpara sulmit në zemër, trupi juaj do t’ju paralajmërojë – këto janë shenjat

Problemet më të zakonshme shëndetësore në të gjithë globin këto ditë janë sulmet në zemër.

Sipas ekspertëve, trupi juaj do t’ju paralajmërojë gjashtë muaj para sulmit në zemër, ju takon të njihni këto simptoma.

Ka shumë sëmundje që mund të ndikojnë shëndetin e zemrës në mënyrë negative.

Sëmundjet që mund të ndikojnë në zemrën tuaj janë aritmia, sëmundja e arteries koronare dhe defekte kongjenitale të zemrës.

Ju mund ta përmirësoni lehtë shëndetin tuaj të zemrës duke ushtruar, duke bërë në një dietë më të shëndetshme, duke rritur sasinë e acideve yndyrore omega-3, duke konsumuar shtesa hekuri, ose thjesht nga burimet natyrore të ushqimit.

Duhet të kontrolloni për këto simptoma që trupi iu paralajmëron në rast të një sulmi në zemër.

– Çrregullimet e gjumit
– Lodhje ekstreme
– Rritje e ankthit
– Shkurtim frymëmarrje.

KËSHILLA TË NGJASHME


TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...