Një ushtrim i thjeshtë për ta nxitur tretjen

Bëni këtë ushtrim për 10 minuta dhe do vëreni se keni nxitur tretjen.

Tretja është një nga gjërat më të rëndësishme për shëndet të mirë.

Por jo gjithmonë e arrijmë këtë gjë, qoftë për shkak të një ushqimi që kemi ngrënë apo nga ndonjë shkaktar tjetër jashtëm, andaj edhe duhet t’i kushtoni rëndësi e të kujdeseni nëse vëreni se keni problem me tjetrën.

Një mënyrë e thjeshtë për ta përmirësuar tretjen është përmes masazhit.

Fërkoni barkun për të stimuluar qarkullimin. Kjo lëvizje ka një efekt zbutës dhe lehtëson kalimin e ushqimit. Filloni me pjesën e sipërme të barkut, në mes të brinjëve, dhe pastaj vazhdoni me disa goditje të vogla. Efekti i menjëhershëm është barku i shtendosur.

Bëni këtë ushtrim për 10 minuta dhe do vëreni se keni nxitur tretjen.