Home Këshilla Seksuale Nuk do ta besoni çfarë ëndërrojnë femrat për seksin

Nuk do ta besoni çfarë ëndërrojnë femrat për seksin

1Ndonjëherë është e vështirë ta pranosh gjithçka do të doje të arrije në shtrat.

Të duket e frikshme ta thuash me zë të lartë diçka që mund të duash të arrish nëpërmjet fantazisë. Megjithatë, nëse ke fantazuar e ndikuar nga stili “50 hijet e Greit”, mund të ngushëllohesh pasi shumë mendojnë si ti.

Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Kebekut është marrë së fundmi me 1.500 studentë, femra dhe meshkuj, për të përcaktuar se cilat janë fantazitë seksuale të tyre dhe nëse ato janë të zakonshme apo të pazakonshme.

Nga rezultatet, studiuesit zbuluan se fantazitë seksuale të 65 për qind të femrave shkonin deri në ulërima, rrahje apo lidhje.

Një grup tjetër, prej 57 për qind, duan të bëjnë seks me tre ose më shumë meshkuj dhe femra në të njëjtën kohë.

Dhe plot 92 për qind duan të zbulojnë ndonjë mënyrë të ëmbël me partnerin e tyre seksual.

E pazakonshmja ishte se 28 për qind e femrave duan të kryejnë marrëdhënie me një mashkull që i përket një race tjetër, ndërsa vetëm 18 për qind fantazojnë që të flenë me dikë shumë vite më të ri në moshë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Pse duhet ta kontrolloni gjithmonë skadencën e ujit në shishe?

Data e skadimit e ujit të ambalazhuar në shishe plastike është data kur plastika fillon të prishet dhe lëshon kimikatet e saj në ujë. Është njohuri e zakonshme që ju nuk duhet të pini nga shishet e ujit që keni lënë në një makinë të nxehtë, sidomos kur temperaturat e motit janë të larta. Por kur është hera e fundit që...