Home Modë & Estetikë Onde ideale

Onde ideale

Onde idealePër këtë model ju nevojiten bikutina të mëdha, shkumë dhe llak.

Fillimisht aplikoni te flokët shkumën e flokëve. Ndajini flokët në katër pjesë dhe rrotullojini flokët në bikutina sipas zonave: 1. Zona e ballit, 2 dhe 3 – zonat anësore, 4 – zona e qafës.

Duke ndjekur këtë procedurë, pasi t’i hiqni bikutinat do të shihni që keni onde të njëtrajtshme në të gjithë flokët dhe në gjithë perimetrin e kokës.

Kini parasysh, në momentin e vënies së bikutinave, rrotullojini ato dalëngadalë duke i tharë flokët me tharëse për rreth 7-10 minuta. Kur t’i bikutinat, rregulloni me duar ondet duke i fiksuar me një llak flokësh të fortë. /

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Temperaturat e larta dhe uji i nxehtë po i mbysin peshqit

Alaska ka qenë e përfshirë nga një valë e të nxehtit gjatë kësaj vere dhe kjo ka bërë që një numër i lartë salmonësh të mos e përballojnë dhe të ngordhin. Shkencëtarët kanë vërejtur se disa lloje salmonësh janë zhdukur pas një ekspedite përgjatë lumit Koyokuk të Alaskës, pasi vendasit njoftuan se një numër i lartë salmonësh kishin dalë në...