Parajsa tropikale

1Përbërësit;

¼ ananas i prerë

1 lugë qumësht arrë kokosi

Përgatitja;

Hidhni përbërësit në një përzierës ose mikser ushqimesh dhe i lini të përziehen deri sa të formohet një pastë e butë.

Lyeni fytyren me masen e përgatitur deri sa të krijoni një shtresë të trashë mbi fytyrë. E lini masken të qëndrojë 5-10 minuta dhe pastaj shperlani fytyren me ujë të vakët. Fshini fytyren me peshqir të butë.

Kjo maskë do t’i dhurojë lëkurës suaj komplekse një pigment me shkëlqim dhe të shëndetshem. Bromelian, një enzimë e cila gjëndet në ananas ju ndihmon të eleminoni qelizat e vdekura dhe sigurisht të keni lëkurë të paster