Home Modë & Estetikë Pasta e dhëmbëve largon njollat nga fytyra

Pasta e dhëmbëve largon njollat nga fytyra

Pasta e dhëmbëve largon njollat nga fytyraStudiuesit kanë vënë re se pasta e dhëmbëve nuk na shërben vetëm për higjienën e gojës, por ajo i largon gjithashtu edhe aromat e pakëndshme në duar dhe jo vetëm kaq, pasi largon edhe njollat në fytyrë.

Ajo mund të largojë njollat e vështira edhe nga rrobat dhe jo vetëm kaq.

Duket si një maskë e çuditshme, por pasta largon edhe puçrrat në fytyrë. Mjafton të vendosni pak pastë në fytyrë, para se të shkoni në shtrat për gjumë. Lëreni të veprojë gjithë natën dhe në mëngjes shpëlajeni mirë fytyrën dhe do t’i shihni rezultatet.

Edhe kur nuk kujdesemi për pajisjet shtëpiake, për njollat në to, një ilaç i mirë është pasta e dhëmbëve. Ajo mundet t’i largojë njollat e errëta nga hekuri, plastika dhe alumini. Te hekuri me ngjyra pas një kohe shfaqen njollat e errëta dhe ato mund t’i largoni lehtë, pra, me pastën për dhëmbë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shafrani i Indisë, një bimë çudibërëse

Shafrani i Indisë po konsiderohet si një ilaç në mjekësi. Kjo bimë njihet mijëra vjet më parë në Indi, duke u përdorur përveçse si një erëz aromatike edhe si një bimë mjaft e efektive medicionale me përfitime të shumta shëndetësore. Përbërja shafranit nga kurikumi, ka bërë që shkencëtaret ta krahasojnë kurikumin me medikamente anti- inflamatore, por pa efekte anësore, sidomos për...