Home Ushqim Patatet

Patatet

Një patate e pjekur bashke me lëkuren ka gjysmën e dozës se përditshme te Vitaminave C dhe D, qe një njeri duhet te marre.

Një patate ka vetëm 22 kalori dhe 0 gram yndyre. Përveç kësaj s’duhet harruar qe patatet janë perimet me te konsumuara, për shkak te vlerave ushqimore dhe ndjenjës se ngopjes qe ofrojnë ato..

Rregulli i vetëm për te zgjedhur patatet është se sa me shume te ketë ngjyre patatja nga brenda aq me shume vlera ushqyese ka.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar koronavirusin, dhe të mos e keni kuptuar!

Është e mundshme që coronavirusin, së paku, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar duke qëndruar në këmbë. Ekspertët theksojnë që ekziston mundësia që disa persona janë shëruar nga coronavirusi edhe përpara se të ktë nisur epidemia zyrtarisht. Nëse keni pasur forma të buta të këtyre simptomave, me siguri e keni kaluar sëmundjen me sukses. Hulumtimi i realizuar...