Home Modë & Estetikë Pemët për lëkurën dhe flokët

Pemët për lëkurën dhe flokët

Ne vitet e nëntëdhjeta një ekip shkencor francez ka zbuluar efektin e shkëlqyeshëm te aplikimit te vitaminave ne fytyre, kështu qe pemët kane filluar te përdoren me te madhe ne kozmetike.

Sot gati te gjitha kompanitë kozmetike përdorin përbërësit natyrore te pemëve te ndryshme ne prodhimet e tyre. Ja disa nga këto peme Mango përdoret për lëkurë te thate dhe te plasaritur. Belushi është mbrojtës shume i mire i flokëve nga faktorët e jashtëm.

Ananasi e pastron dhe e hidraton lëkuren si dhe i ngushton poret. Shega e zbardhe lëkuren dhe  neutralizon radikalet e lira.

E për ti bere këto peme  me efikase atëherë do te ishte mire sikur edhe te hani sasi te bollshme te pemëve edhe ti aplikon ato ne lëkuren tuaj.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...