Home Modë & Estetikë Për këmbet trajtimi me agrume

Për këmbet trajtimi me agrume

Për këmbet trajtimi me agrumeCdo gje fillon nga kembet: shendeti i trupit tone, qetesia. Per kete arsye duhet te kujdeseni per to sa me shume, edhe pse me ardhjen e dimrit beheni me pertac.

Shqetesimet e para jane thatesia e lekures dhe fryrjet.

Duke perdorur produkte me baze agrumesh, si portokalli i cili permban vitamine C dhe vajra esencial me vecori hidratimi.

Eshte e mire ta filloni me nje peeling.Eshte e mire ta filloni me nje peeling duke e filluar nga kembet, me pas vjen nje terapi me kristale deti dhe alga dhe vazhdohet me nje pedikyre ku perfundohet me nje masazh te kembeve. Ju keshillojme ta provoni.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Femrat që kanë këto inde në gjoks rrezikohen nga kanceri

Si mund ta verifikoni a jeni të rrezikuara? Agjencia e ushqimit dhe e pijeve ka propozuat që gjatë kontrollit në mamograf të fokusohen në rrezikun nga kanceri i gjirit ndaj të cilit deri tani pothuajse askush nuk i ka kushtuar kujdes – a kemi dendësi të vogël apo të madhe të indeve në gji. Gjinjtë e forta me inde të dendura...