Home Modë & Estetikë Për një lëkurë të ndjeshme dhe delikate

Për një lëkurë të ndjeshme dhe delikate

Me një lëkurë të ndjeshme me alergji apo delikate, që akoma beson se produktet mund të qetësojnë gjendjen, nuk është gjithmonë kështu.

Mund të zgjidhet problemi dermalogjikisht ose mund të fshihen me anë të grimit.

Shenjat
Të cilat janë shkaktuar nga një operacion kirurgjikal, nëse jeni vrarë ose diçka tjetër.
Nëse nuk bëni një operacion kirurgjikal, mund t’i mbuloni me një korrektor për fytyrën: ngjyra e verdhë në bezh, është për shenjat e zeza, jeshile në bezh është për shenjat në të kuqe. Dhe lart mund të vendosësh krem pudër ose thjesht pudër.

Alergjitë
Mund të jenë shkaktuar nga konsumimi i produkteve kozmetike, ose nuk mund të njihen shkaqet se nga kanë ardhur. Në këtë rast duhet të evitoni kremrat e ndryshëm, ose mund të përdorni kremra, të cilat janë për shumë lloje alergjish, nëse nuk ua di prejardhjen.

Vulat
Mund të jenë kapilarë me ngjyrë të kuqe që shfaqen në sipërfaqe ose njolla të errëta që shfaqen nga shqetësime hormonale, sidomos kur ekspozohesh në diell. Këto shenja mund të mbulohen shumë kollaj me kremra speciale për këtë problem. Por dhe me krem pudër. Të parat mund të korrektohen me një ngjyrë si në jeshile, kurse të dytat me një ngjyrë kremi në të verdhë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Humbja e peshës mund të çojë në zhdukjen e kësaj sëmundje

Diabeti i tipit 2 mund të mposhtet pasi humbja e peshës mund të çojë në një mposhtje të sëmundjes nëse është në fazën fillestare, sipas një studimi të ri në mbi 300 pacientë. Në kongresin e Shoqatës Amerikane të Diabetologjisë (ADA), u konfirmua marrëdhënia midis peshës dhe zhdukjes së sëmundjes të avancuar nga kërkimet e mëparshme. Mbi një e treta e...