Përmes injektimit të gjakut, femrat po i forcojnë vaginat

Përmes injektimit të gjakut, femrat po i forcojnë vaginatBesojmë se e dini se sa tretmane Drakula po bëjnë njerëzit ? Me njerëz , ne nënkuptojmë Kim Kardashianin. Tani mund t’i bëni ato tretmane edhe në vaginën tuaj.

Pra këto tretmane përfshijnë injektimin e gjakut në vaginë.

Tretmani i quajtur Rejuvula e përtërin dhe e forcon vaginën, duke injektuar trombocitet “e verdha” në ind.

Përveç përmirësimeve seksuale, tretmani Drakula gjithashtu i bën mirë shëndetit, iu ndihmon femrave që kanë dhimbje gjatë marrëdhenieve dhe përmirëson mospërmbjatjen urinare sepse pasi që qelizat po injektohen nuk ka mundësi që të infektohen apo të marrin alergji, shkruan metro.co.uk.

Kjo procedurë ishte ideja Dr. Daniel Sister dhe motrës medicinale Claudia McCloin , dhe aktualisht është në dispozicion vetëm në klinikat e tyre në Londër dhe Irlandë.

Zgjat vetëm 30 minuta dhe kushton 800£ . Një tretman zgjat 1 vjet sipas doktorëve.

Një zonjë e cila ka bërë këtë trajtim tha për kete përvojë “Ka ndryshuar tëresisht botën time“

Ajo tha se i vërejti dallimet menjëherë dhe se u nda shumë e kënaqur .

Tingëllon shkëlqyeshëm.