Home Këshilla të ndryshme Përse nuk duhet shtrydhur kurrë puçrrat

Përse nuk duhet shtrydhur kurrë puçrrat

2Përse nuk duhet shtrydhur puçrrat? Kësaj pyetje i është përgjigjur “Bright Side” që ka dhënë disa arsye.

1. Eksiton rreziku i marrjes së një infeksioni

2. Hapësira e puqurës mund të rritet

3. Mund të mbetet shenjë pasi të largohet puçrra

4. Kurrë nuk bën të shtrydhen puçrrat në pjesën e përparme të fytyrës, sepse është e lidhur direkt me tru dhe mund të ndikojë në komplikime shëndetësore.

Zgjedhje është përdorimi i vajit antiseptik dhe mospërdorimi i produkteve të bukurisë për 2-3 orë.

Nëse keni shumë puçrra, bëni mirë të shkoni te dermatologu.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...