Home Këshilla të ndryshme Personat që flenë në bark duhet ta lexojnë këtë artikull!

Personat që flenë në bark duhet ta lexojnë këtë artikull!

Personat që flenë në bark duhet ta lexojnë këtë artikull

Të gjithë kanë pozitën e pëlqyer për të fjetur, mirëpo janë disa pozita më të preferuar e disa të tjera më të dëmshme për shëndetin tuaj.

Ndër pozitat që përkeqëson shëndetin është fjetja në bark. Fjetja me bark është shumë e rrezikshme, pasi ushtroni presion te të gjitha organet tuaja jetësore, që shkaktojnë dëme nervore dhe probleme me zemrën.

Për më tepër shumë njerëz që flenë në këtë pozicion, pëlqejnë të rrokullisin duart nën gjoks.

Kjo mund të çojë në ngërç, ose mpirje totale e duarve, si dhe nuk preferohet për shkak të vështirësive të vogla që mund t’i shkaktohen frymëmarrjes.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...