Home Këshilla të ndryshme Pija për djegien e dhjamit

Pija për djegien e dhjamit

Pija për djegien e dhjamitRekomandohet të pini shumë lëngje për djegien e dhëmbit, e gjithashtu të konsumoni pije me përbërës që e djegin dhjamin.

Si p.sh., nenexhiku e rrit aktivitetin e procesit të djegies së dhjamit, transmeton Telegrafi.

Veç kësaj, limoni e përmirëson shijen e nenexhikut, si dhe ju ndihmon t’i shmangni ëmbëltuesit e ndryshëm të cilët janë shkaktarët për barkun e tepërt.

Përbërësit:

– 15 gjethe nenexhiku

– Një gotë lëng limoni

Në një mbajtës të kubave të akullit e derdhni lëngun e limonit si dhe e vendosni nga një gjethe nenexhiku në çdo kub.

Tre kuba nga ky përbërës i shtoni çdo ditë në një gotë ujë nga tri herë në ditë. Nëse dëshironi, këtë produkt mund ta konsumoni më shumë se tri herë në ditë.

Kjo pije e përmirëson metabolizmin si dhe e përmirëson trupin tuaj.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...