Pjepri lufton stresin

Pjepri lufton stresinPjepri është një nga produktet që njihet për luftën kundër stresit. Ai është një frut që njihet për përmbajtjen e lartë të beta-karotenit, dhe jo vetëm ka një ndikim të dukshëm në nxirje por është dhe një produkt i nevojshëm që shërben për të kaluar tensionet e jetës së përditshme.

Sipas një studimi të realizuar nga Instituti francez i kërkimit agrikulturor, rezulton se konsumimi i përditshëm i antioksiduesve që gjendet tek pjepri ul nivelin e proteinave të stresit.