Home Këshilla Seksuale Pjesa e trupit qe josh me shume

Pjesa e trupit qe josh me shume

Pjesa e trupit qe josh me shumeKjo persa i perket nje sondazhi te bere mes single. Pervec syve (38%), konsiderohet nje “arme” e vertet joshese, fundshpina, e zgjedhur si pjesa me sensuale e trupit (28%).

Me te sofistikuaret zgjedhin, shpatullat (16%), buzet(11%) dhe duart (7%). Ato qe preferojne me shume shikimn jane femrat.

Teoria, tipike femerore: pjesa me e madhe 67% te tyre, deklaron se preferojne nje mashkull terheqes ne kr=ahasim me nje mashkull estetikisht te bukur.

Me terheqesh kuptohet: siguria, miresjellja, sharmi dhe forca krijuese e misterit. Me pak fjale i bukur, mallkuar dhe xhentil.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...