Home Shëndetësi Pompa që shpëton jetë njerëzish

Pompa që shpëton jetë njerëzish

Një studim i publikuar këtë javë në revistën “New England Journal of Medicine” demonstron sigurinë dhe përfitimet që mund të arrihen nga një pompë e vogël zemre, e cila fillimisht është zhvilluar në Gjermani dhe është pagëzuar si “Zemra e Berlinit”.

Rreth 17 institucione të ndryshme të Amerikës Veriore dhe Evropës janë përfshirë në këtë studim, i cili është udhëhequr nga mjekët në Hjuston, nga Baylor College of Medicine dhe Texas Children’s Hospital.

Një numër fëmijësh janë shpëtuar nga kjo pompë, që kur ka nisur testimi, në vitin 2007.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Si të shpëtoni nga puçrrat e vitheve

Gjatë ditëve të nxehta të verës, shumë femra përballen me akne rreth vitheve. Shumica prej nesh nuk e kemi idenë se pse ato ndodhen aty. Ja disa nga mënyrat me anë të të cilave, ju mund të shpëtoni nga to: Bëni dush pas çdo stërvitjeje Është shumë e rëndësishme, që menjëherë pas aktiviteteve fizike të bëni dush! Së pari duhet të...