Pozita më e mirë për kontroll të ejakulimit

Pozicioni që do t’jua propozojmë ka për qëllim që kur të parashikoni çastin afër orgazmës, çfarë duhet të bëni që t’ju ndodhë sa më vonë.

Cila është pozita më e mirë, në qoftë se ejakuloni para kohe? Mashkulli ulet në skaj të krevatit me shputa në dysheme. Femra mbështjell duart përreth qafës së tij, ndërkaq këmbët përreth belit të tij.

Në këtë pozitë pothuajse nuk ka fërkime, ndërkaq partnerët me lëvizje të kërdhokullave përcaktojnë ritmin, konstaton, seksologu Dr. Derek C. Polonsku.

Kjo pozitë është shumë e këndshme për femrën, sepse në këtë pozitë i shtrëngon pikat e ndjeshme të vagjinës dhe e stimulon pikën G. Në anën tjetër, kjo pozitë mashkullin nuk e stimulon shumë.

Përqafimi fytyrë më fytyrë ia mundëson t’ju puthë dhe t’ju përkëdhelë, andaj ia largon vëmendjen nga penisi. Në këtë pozitë ejakulimi gjithmonë është më i vonshëm. /Telegrafi/