Home Këshilla të ndryshme Prekëse: Qeni shtyn pronarin në karrocë, pasi aksidenti e la atë të...

Prekëse: Qeni shtyn pronarin në karrocë, pasi aksidenti e la atë të paralizuar!

Danilo Alarcon, 45 vjeç, ishte duke u shëtitur poshtë një rruge në Filipine me karrocën e tij, përderisa qeni i tij Digong e shtynte atë përpara me hundën e tij.

Ai është shtatë muajsh dhe është me Danilon që prej lindjes. Danilo kishte një aksident me motoçikletë disa vite më parë, duke lënduar boshtin kurrizor dhe kështu duke humbur aftësinë për të lëvizur.

Një kalimtare e rastit ishte duke kaluar pranë kur e pa qenin duke e shtyrë karrocën e pronarit të tij – moment ky që e preku shumë.Ajo tha: “U preka shumë kur e pash këtë krijesë të mahnitshme duke shtyrë karrocën e pronarit të tij”.
Mendoja që këto ndodhin vetëm në filma, por kjo ishte një skenë e vërtetë”. Ajo më pas publikoi videon dhe fotografitë e momentit në internet dhe shpejt pamjet u bënë viral.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...