Prerjet e flokëve shumë të shkurtëra në trend këtë vit

Prerjet e flokëve shumë të shkurtëra në trend këtë vitNëse jemi të vendosura, pse të mos zgjedhim një nga shkurtimet e flokëve më “hot” të 2016-tës? Është viti i flokëve të shkurtër, po shumë të shkurtër ama!

Flokët e shkurtër dhe stili modern i tyre mund të theksohet në shumë mënyra, prandaj ka ardhur koha që ta kuptoni se cila formë e shkurtër flokëve përshtatet apo shkon për shtati më së miri me formën tuaj të fytyrës.

Zbuloni disa nga modelet më të veçanta për flokë të shkurtër dhe zgjidhni atë që ju përshtatet.

Ja disa ide për t’ju frymëzuar.

Prerjet e flokëve shumë të shkurtëra në trend këtë vit

 

Prerjet e flokëve shumë të shkurtëra në trend këtë vit

Prerjet e flokëve shumë të shkurtëra në trend këtë vit