Home Këshilla për Prindër Pro apo kunder baby-sport?

Pro apo kunder baby-sport?

Gjimnastik, basketboll, xhudo, hendboll… Qe nga mosha 2 vjec te gjitha te praktikuara ne versionin “ baby”, gjithashtu dhe karateja, por nuk ka rendesi se cfare. Zbuloni te mirat te gjitha duke ruajtur shpirtin e disa rregullave per tu respektuara.

Baby-sport pavarësisht nga kuptimi i emirit, nuk eshte sport por lejon te stimuoj kapacitetin duke respektuar zhvillimin e femijeve . Behet fjale per nje rizgjim te trupit.

Perse eshte mire?
Baby-sport eshte kthyer si nje loje dhe clodhese. Ne shoqeri te femijeve te tjereve, femijes tuaj do ti rizgjohet instikti sportiv ne menyre argëtuese dhe te përshtatshme. Shkathtesia e tij natyrale, koordinimi i tij nepermjet ketyre ushtrimeve do te permiresohet. Nje femije qe provon kenaqesi mund te terhiqet me shume nga aktivitet sportive.

Si te beni ? NJe praktik e praktikuar dhe e përshtatshme
Perpara 2 vjeteve, nje foshnje do te kete nevoje prezencen e prindërve per ta siguruar per gjate këtij aktiviteti te ri. Ai do te jete me pas nen pergjegjesine e nje profesionisti. Me ane te objekteve, ai meson te eksploroje hapësirat dhe te zbuloje.

Rregullat per te respektuar
Praktikat e baby-sport duhen bere ne nje periudhe relativisht te shkurter dhe jo shume te perseritur. Afrimiteti me sportin duhet te jete përpara se gjithash argëtim. Kenaqesia ne rradhe te pare. Nuk behet fjala qe ta beni ate kampion. Kujdes gjithashtu ne praktiken shume intensive e disa sporteve, si gjimnastika, se mund te shkaktoj probleme ne rritjen e femijeve.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...